Jos et aina muista tai ehdi syödä terveellisesti, niin apua saat Wellness-tuotteistamme. Wellness-valikoimasta löydät korkealaatuiset päivittäiset ravintolisät, Wellness Balance keitot ja pirtelöt. Wellness tuotteiden ideologia on se, että voisimme hyvin ja näyttäisimme upealta. Oriflamen Wellness-tuotteet eivät ole tarkoitettu ateriankorvikkeeksi, vaan täydentämään päivittäistä ravinnonsaantiamme.

RAVINTOLISÄT

Ravintolisien avulla on helppo paikata vitamiini-, hivenaine-, kivennäisaine- tai omega3-rasvahappopuutoksia.

Wellness-Pack on näppärä ja helppo tapa varmistaa päivittäinen ravinteiden saanti. Paketti sisältää 21 annospussia, joista jokaisessa on 3 tuotetta; 2 kpl.tta monivitamiini-kivennäisainetablettia, 1 metsämustikkauuteastaksantiini-kapseli sekä Omega-3 kalaöljykapseli.

Naisille ja miehille on omat pakkaukset.

Toimituspalvelun kautta saat hankittua joka neljännen Wellness-Packin ilmaiseksi. Toimituspalvelun saat hankittua verkkokaupastani ja voit itse valita tuotteiden toimitusvälin. Lisätietoja saat laittamalla minulle viestiä.

Lue lisää Wellness-ravintolisistä täältä >

Wellness-Pack on kätevä tapa varmistaa päivittäisien ravintoaineiden saanti

WELLNESS NATURAL BALANCE SHAKE

Wellness Balance Shaket sisältävät runsaasti kuivua ja proteiinia. Proteiinin lähteinä ovat hera, kananmuna ja herne. Sisältää kaikki 9 tärkeää aminohappoa, joita elimistömme ei pysty itse tuottamaan.

Juomajauhetta voi sekoittaa nesteeseen, mutta lisäksi myös esimerkiksi puuroon tai jukurttiin.

Makuvaihtoehdot: maustamaton, mansikka, suklaa ja vanilja.

Vinkki: Sekoita 1 mitallinen juomajauhetta kaurajuomaan, sekoita ja nauti! Nopea, helppo ja tervellinen välipala!

Wellness Natural Balance Shake mansikka

WELLNESS NATURAL BALANCE SOUP

Wellness Natural Balance keitot ovat vähärasvaisia ja runsasproteiinisia. Proteiinin lähteinä ovat peruna, herne ja soija.

Makuvaihtoehdot: Tomaatti- basilika ja parsa.

Vinkki: Nopean, terveellisen ja herkullisen lounaan saat, kun sekoitat mitallisen keittojauhetta 150-200 milliin kuumaa vettä. Lisää valmiiseen keittoon raejuustoa tai leipäkuutioita.

Toimituspalvelun kautta saat joka neljännen Wellness Natural Balance keiton tai pirtelön veloituksetta.

Tutustu keittoihin ja pirtelöihin täältä >