Blogi

Ihonhoito

Jaa artikkeli myös ystävillesi

Jos minun pitäisi valita meikkaaminen vai ihonhoito, niin vastaisin ehdottomasti ihonhoito. Tähän on useampikin syy.

Ensimmäinen syy toki on se, että jos iho ei ole kunnossa, niin ei meikkikään näytä hyvältä. Pohjan pitää olla hyvä, jotta meikistä tulee kaunis ja kestävä.

Toinen syy on se, että ihon hyvä- tai huonokuntoisuus näkyy ja tuntuu. Itselläni on ollut paljon ongelmia ihon kanssa, joten tiedän, miten kurjaa on, kun iho näyttää huonolta ja miten kamalalta se voi tuntua; kutina tai ihon kiristys ei todellakaan piristä oloa. Hyväkuntoinen iho sen sijaan näyttää hyvälle ja tuntuu upealle.

Kolmas syy on se, että kun ikää kertyy, niin myönnän pohtivani, että näyttääkö ihoni nuorekkaalta vai ei. Ja ehdottomasti haluan sen pysyvän nuorekkaana.

Neljäs syy on ihonhoidon nautinnollisuus. Rakastan helliä ihoani hyvillä tuotteilla.

Olen kuitenkin aika kiireinen, joten perus ihonhoidon täytyy olla simppeliä ja nopeaa. En ehtisi käyttämään siihen pitkiä aikoja aamuin illoin.

Sen vuoksi NovAge ihonhoitorutiini on ollut itselleni aivan loistava. Se on nopea ja yksinkertainen tehdä ja sillä olen saanut ihoni tuntumaan ja näyttämään hyvältä.

Tämän rutiinin avulla olen saanut ihoni iän nuorentumaan huomattavasti. Kun olin 32-vuotias, tein ihonhoitotestin, joka kertoi ihoni iän olevan 35-vuotias. Nyt reilu 2 vuoden NovAgen käytön jälkeen ihoni ikä on 30 vuotta.

Tein videon, jossa kerron omasta ihonhoitorutiinistani ja näytän, kuinka helppo ja nopea se on tehdä. Videolla puhun NovAge Ecollagen Wrinkle Power-ihonhoitorutiinista, mutta jos haluat lukea muistakin NovAge ihonhoitorutiineista, niin klikkaa artikkeliini, jossa esittelen ne kaikki.

Artikkeliin pääset klikkaamalla tästä >

NovAge- tuotteet löydät verkkokaupastani klikkaamalla tästä >

Saatat myös pitää...