Blogi

5 vinkkiä kuivan ihon hoitoon

Jaa artikkeli myös ystävillesi

Kuiva iho on monen ongelma. Talven tulo useimmiten pahentaa ongelmaa. Annan tässä postauksessa 5 vinkkiä siihen, miten saat ihon pysymään paremmassa kunnossa.

1. Pese, älä hankaa

Käytä pesuun hellävaraisia, kosteuttavia tuotteita. Vältä ihon hankaamista, sillä se pahentaa ongelmaa. Vartalolle sopii erinomaisesti suihkuvoiteet, jotka kosteuttavat ihoa samalla, kun pesevät. Esimerkiksi Milk & Honey Gold Pampering -suihkuvoide pesee ihon jättäen sen pehmeäksi ja hoidetuksi.

Kasvoille kannattaa käyttää puhdistustuotetta, joka pesee epäpuhtaudet, mutta ei kuivata. NovAge kasvojen puhdistusöljy ja Supreme-puhdistusgeeli sopivat hyvin myös kuivan ihon puhdistukseen.

Älä käytä pesemiseen kuumaa vettä, sillä se kuivattaa ihoa entisestään.

NovAge Supreme-puhdistusgeeli ja kasvojen puhdistusöljy

2. Kuori ihoa

Ihon pinnalle jää aina kuollutta ihosolukkoa. Kuorinnalla kuollut ihosolukko saadaan poistettua, jotta kosteuttavat voiteet ja muut hoitotuotteet pääsevät vaikuttamaan paremmin. Kuorinta olisi hyvä tehdä parisen kertaa viikossa.

Kuiville kasvoille suosittelen NovAge happonaamiota. Se ei sisällä kuorivia rakeita, vaan sen teho perustuu AHA- ja BHA-happoihin ja granaattiomenan entsyymeihin. Hellävaraista, mutta tehokasta kuorintaa.

Vartalolle suosittelen Swedish Spa-vartalonkuorinta-ainetta. Se sisältää karitevoita, joka suojaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Kuorivina ainesosina siinnä on suolakiteitä ja mantelinkuorirakeita.

NovAge happokuorinta

3. Kosteuta

Käytä päivittäin kosteusvoidetta. Kuivalle vartalon iholle suosittelen Swedish Spa vartalovoita, joka levittäytyy helposti ja imeytyy hyvin kosteuttaen tehokkaasti. Se sisältää karitevoita, kookosöljyä sekä Canola- ja manteliöljyä.

Toinen erinomainen vaihtoehto on myös Milk&Honeyn käsi- ja vartalovoide. Se sisältää luomumaito- ja hunajauuteita, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa.

Swedish Spa – tehohoitoa kuivalle iholle

4. Tehosta

Mielestäni kaikkien kannattaisi käyttää seerumia. Seerumi sisältää todella paljon kosteutta sekä tehoaineita. Seerumit ovat todellista tehohoitoa kasvoille. Jos kaipaa pääosin pelkkää kosteutusta, suosittelen Optimals Hydra Radiance seerumia. Se on edullinen, mutta tehokas apu kuivalle iholle. Seerumi levitetään puhdistuksen jälkeen kasvoille ja sen päälle laitetaan päivä- tai yövoide.

NovAge hoitoneste on seerumin ja kasvoveden välimuoto, jolla saa lisäkosteutusta iholle. Se sisältää meripohjaista prebioottiaktiivia, joka auttaa vahvistamaan, kosteuttamaan ja uudistamaan ihoa. Hoitonestettä voi käyttää kahdella tavalla; sen voi laittaa vanulapulle ja pyyhkiä sillä kasvot tai sen voi taputella iholle ihan sellaisenaan. Itse suosin jälkimmäistä tapaa. Hoitoneste tulee heti pesun jälkeen ja sen päälle laitetaan seerumi ja päivä- tai yövoide.

NovAge hoitoneste ja happokuorinta

5. Super tehoa öljyistä

Kuivalle iholle saa tehokasta apua myös öljyistä. Erilaiset öljyt antavat tehokasta apua ihon ongelmiin. Valikoimistamme löytyy kasvoille aivan upeat ihonhoitokapselit NovAge-sarjasta.

NovAge Nutri6 Facial Oil -ihonhoitokapselit sisältävät 6 erilaista öljyä (seesamiöljy, avokadoöljy, persikansiemenöljy, valkohilpaöljy, mustaherukanöljy ja soijapapuöljy), jotka ravitsevat, pehmittävät ja hoitavat ihoa. Kapselin sisältö levitetään iholle ja annetaan imeytyä. Jos iho on todella kuiva, voi päälle vielä laittaa päivä- tai yövoiteen.

Itse käytän ihonhoitokapseleita aina kuurina, kun iho tuntuu oikein kuivalta ja saan todella nopeasti avun. Voin todella lämmöllä suositella!

Kuivalle vartalon iholle löytyy apua Love Naturen hius- ja vartaloöljyistä. Nämä ovat siitä kivoja tuotteita, että niitä voi käyttää ihon kosteutukseen ja hierontaan, mutta myös hiuksille. Valittavana on kaksi vaihtoehtoa; Love Nature Avocado Oil -hius- & vartaloöljy ja Love Nature Sweet Almond Oil -hius- & vartaloöljy.

NovAge öljykapselit

Lisähuomio: Kasvoille suosittelen lämpimästi NovAge ihonhoitorutiinia. Ihonhoitorutiinin avulla iho pysyy kosteutettuna ja hoidettuna, sekä valitsemalla sopivan ihonhoitorutiinin, saa apua juuri oman ihon ongelmiin. Ihonhoitorutiinista voit lukea lisää täältä >

Saatat myös pitää...