Blogi

Kuivien käsien hoito

Jaa artikkeli myös ystävillesi

Halusin antaa Sinulle vinkkejä kuivien käsien hoitoon, sillä jatkuva käsien peseminen ja kylmenevät ilmat kuivattavat käsiä. Kuiva iho alkaa kirvelemään ja punoittamaan. Pahimmassa tapauksessa se myös haavautuu.

APUA KUIVILLE KÄSILLE:

1. Kuori käsien iho.

Kuoriminen poistaa kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta ja auttaa voiteen imeytymistä. 

Käsien kuorinta:  Annostele kuiviin käsiin pieni määrä kuorinta-ainetta ja hiero kauttaaltaan kumpaankin käteen. Huuhtele haalealla vedellä ja kuivaa kädet. 

Oriflamelta löytyy kaksi erinomaista vaihtoehtoa käsien kuorintaan. Swedish Spa vartalonkuorinta-aine on suunniteltu koko vartalon kuorintaan, mutta soveltuu myös hyvin pelkkään käsikuorintaan.

Swedish Spa vartalonkuorinta-aine sisältää kuorivien ainesosien (suokakiteet ja mantelinkuorirakeet) lisäksi kosteuttavaa karitevoita. Swedish Spa:ssa on ihana merellinen tuoksu.

Milk & Honey Gold Smoothing -kuorintavoide sisältää luomumaito- ja hunajauutteita. Kuorivina ainesosina on mantelinkuorirakeita.

2. Rasvaa kädet

Kuivat kädet kannattaa rasvata useampaan kertaan päivän aikana. Päivällä kevyempi voide riittää, mutta illalla kannattaa laittaa tuhdimpi voide. Mikäli kädet ovat erittäin kuivat, niin silloin tuhdimpi voide on hyvä myös päiväkäytössä. Jos tuntuu, että kämmenpuolelle voide ei imeydy, niin voiteen voi levittää pelkästään kämmenen päälle, jossa yleensä iho on kuivempaa.

Päiväkäyttöön suosin joko SoftCaress Protecting käsi- ja kynsivoidetta tai Moisturising Avokado Oil-käsivoidetta. Molemmat imeytyvät todella nopeasti, mutta kosteuttavat tehokkaasti. SoftCaress Protecting-käsivoiteen tuoksu on hyvin mieto, eli sopii myös tuoksuherkille.

Tuhdimmista käsivoiteista suosittelen Milk & Honey Gold Moisturising-käsivoidetta tai Swedish Spa-käsinaamiota.

Milk & Honey Gold Moisturising-käsivoide  on todella täyteläinen käsivoide, joka pitää ihon kosteutettuna ja pehmeänä. Ehdottoman Must have-tuote kuiville käsille! 

Swedish Spa Soft Tide-käsinaamio sisältää antioksidanttinsta Corallina Officinalis -punalevää, joka kosteuttaa ja uudistaa ihoa, sekä manteli- ja rypsiöljyä, jotka ravitsevat ihoa.

Käsinaamiota voi käyttää kahdella tavalla:

  1. Levitä runsaasti käsiin ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Pyyhi ylimääräinen naamio pois käsistä.
  2. Levitä käsiin kuten käsivoide ja anna imeytyä.

Käsivoiteen levittämisen jälkeen käsiin voi vielä sujauttaa kosteuden säilyttävät käsineet. Minusta on super näppärää käyttää käsineitä, joissa on kosketusnäyttöpinnat peukalossa ja etusormessa. Käsiin voi levittää runsaasti kosteuttavaa käsivoidetta, sujauttaa käsiin käsineet ja jatkaa hommiaan.

Lisäksi: 

Käsien pesuun suosittelen käyttämään kosteuttavaa saippuaa, joka ei kuivata ihoa. Esimerkiksi ihana Milk & Honey Gold Softening -käsi- ja vartalopesuaine sisältää luomutuotettua maitoa ja hunajauutetta, jotka sisältävät kosteuttavia ja hoitavia vitamiineja, mineraaleja ja proteiineja. 

Käsien hoitoon löytyy Oriflamelta paljon erilaisia vaihtoehtoja. Klikkaamalla tästä pääset tutustumaan valikoimaamme.

LUE MYÖS:

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. says:

    Minulla on usein kuivat kädet ja varsinkin kun joutuu paljon pesemään käsiä, käsivoiteita menee paljon 🙂

    1. says:

      Pahoittelen vastauksen viipymistä. Suosittelen kokeilemaan tuota käsinaamiota. Sillä on monet saaneet kuivat kädet kondikseen. Tämä tosiaan on rankkaa aikaa käsille.

Kommentointi ei ole käytössä.