Blogi

Kuivat huulet

Jaa artikkeli myös ystävillesi

Huulien kuivuminen on vähintäänkin joka talvinen riesa. Pahimmillaan huulet voivat alkaa halkeilla, jolloin ne ovat todella kipeät.

Itselläni nimenomaan talvisin oli huulet ihan rutikuivat ja lisäksi flunssan jälkeen tuntui, että huulet ovat kovat korput.

Meillä kuivat huulet hoidetaan aina Tender Carella. Minun mielestäni parempaa huulivoidetta ei olekkaan, kuin Tenderi. Sen käytön aloittamisen jälkeen en ole enää juurikaan kuivista huulista joutunut kärsimään!

Tender Care on tuttu varmasti lähes kaikille, jotka tietävät Oriflamen. Tuttu hajuton ja mauton, vaaleanpunainen purkki on monelle tuttu jo lapsuudesta, kun joku naapuri tai tuttu tuli esittelemään Oriflamen tuotteita. Sen lisäksi Tendereistä löytyy valtavasti eri tuoksuvaihtoehtoja. Omat suosikkini ovat kirsikka, mustikka ja mustaherukka.

Tender Care sisältää mehiläisvahaa, joka suojaa ja hoitaa ihoa, sekä E-vitamiinia, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Lisäksi eri tuoksuvaihtoehdot sisältävät erilaisia hoitavia ja ravitsevia ainesosia, kuten esimerkiksi mustikka tenderissä on mustikan siemenöljyä, joka sisältää A- ja E-vitamiineja.

Tender Care levitetään sormin huulille. Itse laitan iltaisin reilun kerroksen Tenderiä huuliin ja huulien ympärille. Lisäksi levitän voidetta muutaman kerran päivässä ohuen kerroksen.

Tender Care sopii huulien lisäksi kaikkialle, missä iho tarvitsee kosteutusta. Esimerkiksi kynsinauhoihin, kyynerpäihin jne.

Voiteen lisäksi kuorin huulien ihon kerran viikossa ja hemmottelen niitä huulinaamiolla. Love Nature Smoothing Tropical Bliss huulinaamio ja -kuorinta on aivan ihana tuote!

Se sisältää passiohedelmää, limeä, minttua ja ruokosokeria. Se kuorii ja kosteuttaa kuivia huulia. Huulista tulee pehmeät, kosteutetut ja sileät. Ja pakko myöntää, tässä on niin ihanan herkullinen tuoksu ja maku, että saa ihan keskittyä siihen, ettei nuole tuotetta huulilta pois.

Tätä voi käyttää kahdella tavalla: joko naamiona, jolloin levittää naamion huulille ja antaa vaikuttaa noin 15 minuuttia. Sen jälkeen tuote pyyhitään kostealla pyyhkeellä pois. Tai kuorintana, jolloin levittää tuotetta reilusti huulille ja kevyesti pyörittelee sitä sormin. Kuorinnan jälkeen tuote poistetaan kostean pyyhkeen avulla.

Olen nyt koronan aikaan alkanut käyttämään muualla kuin kotona ollessa puikkohuulivoiteita. En koe, että ne vetäisivät vertoja Tender Carelle, mutta hyväksi olen havainnut esimerkiksi Essentials huulivoiteen.

Kaikki Oriflamen huulien hoitovoiteet löydät klikkaamalla tästä.

Lisäksi vielä tärkeä vinkki: Älä nuole huulia, kun ne tuntuvat kuivilta. Se vain pahentaa ongelmaa!

Saatat myös pitää...