Oriflamen tuotevalikoima on todella laaja. Olit sitten minkä ikäinen mies tai nainen tahansa, niin löydät varmasti itsellesi sopivat tuotteet. Tuotevalikoima kattaa hygienianhoitotuotteiden, ihonhoitotuotteiden, meikkien ja tuoksujen lisäksi laajan valikoiman koruja ja muita oheistuotteita. Wellness-tuotteista löydät ravintolisät, sekä hyvinvointia tukevat Wellness Shake-juomajauheet ja Wellness-keitot.

IHONHOITO ja HYGIENIA

Oriflamen ihonhoito- ja hygienian hoitotuotteiden valikoimasta löydät muun muassa laadukkaat kasvojen hoitotuotteet, vartalon hoitotuotteet, shampoot, deodorantit ja hampaidenhoitotuotteet.

Tutustu tuotelinjoihimme täältä >

Kauneusunta purkista – NovAge yönaamio

MIESTEN TUOTTEET

NovAge Men ja Norfh For Men-sarjat tarjoavat upeat tuotteet miehille sekä ihonhoitoon että perushygienian hoitoon.

Tutustu tuotelinjoihin täältä >

NovAge Men – ihonhoitoa miehille

MEIKIT

Oriflamella on kolme meikkilinjaa, joista löytyy jokaisen tarpeisiin ja budjettiin sopivat tuotteet. Meikit uudistuvat nopeaan tahtiin, eli uutuuksia on aina saatavilla.

Tutustu meikkilinjoihimme täältä >

Huulipuna – Giordani Gold

TUOKSUT

Kymmenien tuoksujen valikoimasta löydät varmasti oman suosikkisi! Tuoksuvalikoimasta löytyy sekä miehille että naisille Eau de Parfyymeja, Eau de Toiletteja ja vartalosuihkeita. Monista tuoksuista on myös saatavilla saman sarjan vartalovoiteita ja suihkutuotteita.

Tutustu tuoksuvalikoimaamme täältä >

Be the Legend – miesten tuoksu
Dare To Shine – Eau de Toilette

WELLNESS

Wellness-valikoimasta löydät korkealaatuiset päivittäiset ravintolisät, Wellness Balance keitot ja pirtelöt. Wellness tuotteiden ideologia on se, että voisimme hyvin ja näyttäisimme upealta.

Tutustu Wellness-tuotteisiin tästä >

Wellness Natural Balance tomaatti-basilika keitto