Oriflame on paras valinta, jos haluat riskittömän tavan saada lisäansioita tai luoda itsellesi uuden uran. Saat henkilökohtaista opastusta, jotta voit menestyä, lisäksi upean tiimin tuki on takanasi. Pääset myös mukaan erilaisiin koulutuksiin ja upeisiin tilaisuuksiin. Voit myös halutessasi lähteä mukaan harrastusmielessä, jos olet kiinnostunut kauneudesta ja hyvinvoinnista.

Mitään riskejä ei ole, eli aloitus on helppoa ja jos haluat lopettaa sekin käy helposti. Mitään vähimmäismyyntivaatimuksia ei ole ja voit tehdä omaan tahtiin tai olla tekemättä. Sinä itse päätät mitä haluat ja mitä et! Lähde siis turvallisin mielin mukaan nauttimaan upeista Brand Partnerin eduista tähän iloiseen ja upeasti menestyvään Special Stars-tiimiin.

Kun liityt mukaan ja teet ensitilauksen viimeistään 10.1.23, pääset mukaan ILMAN liittymismaksua!

ORIFLAME

Oriflame on tarjonnut yli 50 vuoden ajan ihmisille ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla osaksi kauneusalaa suosittelemalla ja myymällä korkealaatuisia kosmetiikkatuotteita. Oriflamella on myös laadukkaat Wellness hyvinvointituotteet.

Voit rakentaa oman kauneusbisneksen ja pääset tienaamaan heti ensimmäisestä päivästäsi lähtien. Saat paljon koulutusta tuotteista, bisneksestä ja itsesi kehittämisestä, eli mitään ei tarvitse osata etukäteen.

Saat myös mahdollisuuden osallistua mielenkiintoisiin tapahtumiin ja matkoihin.

Oriflamen Brand Partnerina Sinä saat: 

 • valmiin bisnesmahdollisuuden ILMAN RISKIÄ
 • mahdollisuuden kasvaviin tuloihin
 • 20–30 % myyntivoittoa
 • Mahdollisuuden avata oma Oriflame verkkokauppa ilmaiseksi ja ansaita nopean aloittajanbonus 150 e.
 • Saat rahaa heti ensimmäisestä rekryytistäsi lähtien. Rekrytoiminen, eli tiimin rakentaminen on vapaaehtoista.
 • Mahdollisuuden saavuttaa rahabonuksia ja korkeampia titteleitä. Korkeammat tittelit oikeuttavat sinut parempiin tuloihin ja etuihin.
 • 20–30 % alennusta omista ostoksistasi
 • Pääset osallistumaan Tervetulo-ohjelmaan, jossa on upeita tuotepalkintoja (katso alla oleva kuva).
 • Saat mahdollisuuden tienata myyntivoittojen lisäksi 350 euroa bonuksia ensimmäisien 4 täyden jaksosi aikana (jakso kestää 3 viikkoa).
 • Minun ja koko tiimin tuen. Saat aina tarvittaessa henkilökohtaista apua ja tukea. Minä olen mentorisi ja opastan Sinua; itse saat päättää, mitkä ovat tavoitteesi ja olen auttamassa sinua pääsemään tavoitteisiisi.
 • 19 € aloitusmaksulla saat ilmaiset koulutukset, puhelinsovellukset, verkkokaupan ja monet muut huippuedut. Tällä aloitusmaksulla saat koko bisnesmahdollisuuden koulutuksineen käyttöösi. Aloitusmaksu maksetaan rekisteröitymisen yhteydessä. HUOM: EI ALOITUSMAKSUA, kun rekisteröidyt Brand Partneriksi ja teet ensitilauksen viimeistään 10.1.23

Rahan lisäksi saat myös ilmaisia tuotteita ja mahdollisuuden osallistua mielettömän hienoihin kampanjoihin.

MIKSI ALKAISIN BRAND PARTNERIKSI?

Oriflame tarjoaa ansaintamahdollisuuden, joka sopii kaikille vähintään 16-vuotiaille ja sen lisäksi upeita kampanjoita, joiden palkinnot ovat saavutettavissa heti Oriflame-taipaleesi alkumetreillä.

Määräät itse työtahtisi ja -tapasi, ansiosi riippuvat työpanoksestasi. Jos haluat, voit tehdä töitä kevyesti ja saada pientä lisäansiota tai jos haluat, voit tehdä töitä enemmän ja pitkäjänteisesti ja saada itsellesi toimeentulon ja kasvavaa tuloa Oriflamen avulla.

Voit lähteä mukaan myös harrastusmielessä tai hankkiaksesi omat tuotteesi edullisemmin.

Saat paljon koulutusta hyvinvoinnista ja kauneudesta, bisneksestä ja myymisestä. Sinulla on käytössäsi upeat työkalut bisneksen tekemiseen somessa.

Saat erinomaista työkokemusta myynnistä ja halutessasi myös tiimin johtamisesta. CV:ssä Oriflame on erittäin hyvä lisä.

Jos olet jo sisällöntuottaja, niin Oriflame tarjoaa loistavan mahdollisuuden saada lisää tuottoa ja oppia lisää sisällöntuotosta. Jos et vielä ole sisällöntuottaja, mutta haaveilet siitä, niin saat siihen koulutusta ja apua. Oriflame järjestää paljon koulutuksia aiheesta.


MITEN TUOTTEITA MYYDÄÄN?

Myyntiä voi tehdä kahdella tavalla. Joko niin, että Sinä tilaat tuotteet ja toimitat asiakkaille tai perustat verkkokaupan, jonka avulla teet myyntiä.

TAPA 1: Näytä esitettä tai jaa online-kuvaston linkkiä tuttavillesi, koulukavereille, työkavereille, sukulaisille, somesivuillasi jne. Kerää tilaukset ja tee tilaus Oriflamelta netin kautta. Tuotteet tulevat Sinulle noin viikossa, jonka jälkeen jaat ne asiakkaille ja rahastat tuotteiden hinnat. Asiakkaat maksavat aina esitteissä olevan hinnan, mutta sinua laskutetaan 20–30 % vähemmän (riippuen jakson myynnistä). Ylijäävät rahat ovat Sinun tuloasi.

Sinulla on 14 vuorokauden palautusoikeus tuotteille, eli mikäli asiakkaasi peruisi kaupat, niin voit palauttaa tuotteet ja saat rahasi takaisin, eli siihenkään ei liity mitään riskiä.

TAPA 2: Perusta verkkokauppa, niin asiakkaasi voivat tehdä ostoksensa suoraan sieltä ja sinun ei tarvitse tehdä lähetyksen suhteen mitään. Riittää, että suosittelet heille tuotteita ja jaat oman kauppasi linkkiä. Verkkokauppa palvelee asiakkaita myös silloin, kun Sinä nukut, eli se on todella hyvä mahdollisuus myynnin tekemiseen.

Voit halutessasi myydä tuotteita esimerkiksi vain somessa. Saat siihen koulutusta ja apua.

MITEN PÄÄSEN EDUSTAJAKSI?

Voit rekisteröityä alla olevasta linkistä. Jos olet alaikäinen, niin muistathan pyytää vanhemmiltasi luvan aloittaa Brand Partnerina.

Ansaitse Oriflamessa | Oriflame Cosmetics

Mikäli sinulla on vielä kysymyksiä, kysy rohkeasti. Vastaan rehellisesti kaikkiin kysymyksiisi. Tavoitat minut  Anu Anttila Oriflame | Facebook tai Wellness with Anu | Facebook

Terkuin Anu Anttila