Blogi

Poista iholta väsymyksen merkit

Jaa artikkeli myös ystävillesi

Toisinaan yöunet jäävät vajaiksi, syystä tai toisesta. Ikävä kyllä aina ei ole mahdollista nukkua tarpeeksi ja se näkyy ja tuntuu hyvin nopeasti kasvoissa.

Huonosti nukutut tai katkonaiset yöunet näkyvät iholla harmautena ja kuivuutena. Myös juonteet näkyvät selvästi.

Oriflamelta löytyy tähän aivan ihana ratkaisu! NovAge Intense Skin Recharge -yönaamio. Se on kuin 8 tuntia yöunta purkista. Vaikka yöunet olisivat olleet rikkonaiset, aamulla iho on hehkeä, kosteutettu ja ihanan pehmeä.

MIHIN TEHO PERUSTUU?

Naamion teho perustuu kolmeen super ainesosaan; inca inchi -öljyyn, cupuacu-voihin ja hyaluronihappoon.

Inca inchi öljy ravitsee ja elvyttää ihoa. Se sisältää Omega 3:sta, joka vahvistaa ihoa ja Omega 6:sta, joka vahvistaa ihonsuojamuuria ja ehkäisee kosteuden haihtumista. Se sisältää myös antioksidantti E-vitamiinia, joka suojaa ihoa vaurioittavilta vapailta radikaaleilta.

Cupuacu-voi sisältää runsaasti öljyhappoja, jotka tekevät ihon pehmeäksi, joustavaksi ja hehkeäksi. Cupuacu-voin sisältämät kasvisterolit vahvistavat ihon suojamuuria.

Hyaluronihappo on nyt kova juttu, eikä syyttä. Se voi imeä ihon syvemmistä kerroksista jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä ja säilyttää sen kuin sieni. Se pullistaa ihoa ja täten silottelee ryppyjä samalla, kun ylläpitää ihon tervettä kosteustasapainoa. Hyaluronihappoa esiintyy ihossa luonnostaankin, mutta sen pitoisuus vähenee ihon myötä.

NovAge Intense Skin Recharge yönaamio

Naamio-sana kuulostaa ehkä oudolle ajatellen että tuotetta käytetään yöllä. Naamiosta tulee mieleen tahmeus, mutta sitä tämä ei ole! Naamio kuivahtaa iholle todella nopeasti, eikä se tahmaa tai likaa tyynyliinaa.

KÄYTTÖ:

Naamion käyttö on hyvin yksinkertaista; illalla ihonhoitorutiinin jälkeen naamio levitetään iholle viimeisenä, eli tämä tulee yövoiteen päälle. Ohuehko kerros riittää. Silmänympärysiholle naamiota ei levitetä. Naamion annetaan vaikuttaa yön yli ja aamulla tehdään normaalit ihonhoitorutiinit.

Tehon huomaa heti! Aamulla iho on aivan ihanan tuntuinen ja kauniin näköinen.

OMA MIELIPITEENI TUOTTEESTA

Itse käytän yönaamiota 1-2 kertaa viikossa ja lisäksi useammin, jos tiedän, että yöunet ovat jäämässä huonolle tolalle. Olen havainnut sen todella tehoavan! Meillä pienimmäinen lapsista herättelee edelleen joka yö ja ajoittain yöunet muutenkin jäävät vajaiksi.

Aiemmin näin ja tunsin väsymyksen ihossani heti. Ihoa kiristi ja se näytti aivan harmaalta. Ja edelleen, jos jostain syystä naamion käyttö jää väliin pidemmäksi aikaa, niin huomaan univajauden nopeasti.

Suosittelen siis lämpimästi yönaamiota, mikäli tuntuu, että kauneusunet tulivat jatkuvasti tarpeeseen.

Tämä tuote on etenkin pienten lasten äitien suosiossa, sillä kuten kaikki tiedämme, pikkulapsi-arki osaa olla rankkaa (myös) yöunien kannalta.

Löydät NovAge Skin Intense Recharge yönaamion verkkokaupastani. Klikkaa itsesi ostoksille tästä >

Saatat myös pitää...