Oriflame on riskitön valinta lisäansioiden tai uuden uran luomiseen. Saat täyden koulutuksen ja tiimin tuen, sekä henkilökohtaista opastusta, jotta voit menestyä. Voit myös halutessasi lähteä mukaan harrastusmielessä, jos olet kiinnostunut kauneudesta ja hyvinvoinnista.

Mitään riskejä ei ole, eli voit aloittaa helposti, mutta myös halutessasi lopettaa helposti.

Oriflamella ei ole vähimmäismyyntivaatimuksia, eikä kukaan painosta tekemään mitään, mitä et halua! Voit siis turvallisin mielin lähteä mukaan nauttimaan upeista Brand Partnerin eduista iloiseen ja menestyvään Special Stars-tiimiin.

Kerron tässä yleisesti Oriflamessa toimimisesta. Mikäli haluat tehdä Oriflamea yrittäjäisesti ja saada tästä itsellesi jopa päätyön, niin suosittelen lukemaan Oriflame Bisnes-sivuni (klik klik).

ORIFLAME

Oriflame on tarjonnut yli 50 vuoden ajan ihmisille ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla osaksi kauneusalaa suosittelemalla ja myymällä korkealaatuisia kosmetiikkatuotteita. Oriflamella on myös laadukkaat Wellness hyvinvointituotteet.

Voit rakentaa oman kauneusbisneksen ja pääset tienaamaan heti ensimmäisestä päivästäsi lähtien. Saat paljon koulutusta tuotteista, bisneksestä ja itsesi kehittämisestä, eli mitään ei tarvitse osata etukäteen.

Saat myös mahdollisuuden osallistua mielenkiintoisiin tapahtumiin ja matkoihin.

Rekisteröidy tästä: Ansaitse Oriflamessa | Oriflame Cosmetics

Oriflamen Brand Partnerina Sinä saat:

 • valmiin bisnesmahdollisuuden ILMAN RISKIÄ
 • mahdollisuuden kasvaviin tuloihin
 • 20-30% myyntivoittoa
 • Mahdollisuuden avata oma Oriflame verkkokauppa ilmaiseksi ja ansaita nopean aloittajan-bonus 150 e.
 • Saat rahaa heti ensimmäisestä rekryytistäsi lähtien. Rekrytoiminen, eli tiimin rakentaminen on vapaaehtoista.
 • Mahdollisuuden saavuttaa rahabonuksia ja korkeampia titteleitä. Korkeammat tittelit oikeuttavat sinut parempiin tuloihin ja etuihin.
 • 20-30 % alennusta omista ostoksistasi
 • Pääset osallistumaan Tervetulo-ohjelmaan, jossa on upeita tuotepalkintoja (katso alla oleva kuva).
 • Pääset huikeaan The Perfect Start-ohjelmaan, jossa voit tienata yli 870 e ensimmäisien 90 päivän aikana.
 • Minun ja koko tiimin tuen. Saat aina tarvittaessa henkilökohtaista apua ja tukea. Minä olen mentorisi ja opastan Sinua; itse saat päättää, mitkä on tavoitteesi ja minä autan Sinua saavuttamaan ne.
 • 19€  aloitusmaksulla saat ilmaiset koulutukset, puhelinsovellukset, verkkokaupan ja monet muut huippuedut. Tällä aloitusmaksulla saat koko bisnesmahdollisuuden koulutuksineen käyttöösi. Aloitusmaksu maksetaan rekisteröitymisen yhteydessä. Aloitusmaksu kattaa ensimmäiset 12 kuukautta ja sitten vuosittainen palvelumaksu on 10€. Palvelumaksu maksetaan tilauksen yhteydessä, eli jos et halua enää tilauksia tehdä, niin sitä ei veloiteta.

Rahan lisäksi saat myös ilmaisia tuotteita ja mahdollisuuden osallistua mielettömän hienoihin kampanjoihin.

Tästä pääset rekisteröitymään mukaan: Ansaitse Oriflamessa | Oriflame Cosmetics

MIKSI ALKAISIN BRAND PARTNERIKSI?

Oriflame tarjoaa ansaintamahdollisuuden, joka sopii kaikille vähintään 16-vuotiaille ja sen lisäksi huikeita kampanjoita, joiden palkinnot ovat saavutettavissa heti Oriflame-taipaleesi alkumetreillä.

Määräät itse työtahtisi ja -tapasi, ansiosi riippuvat työpanoksestasi. Jos haluat, voit tehdä töitä kevyesti ja saada pientä lisäansiota tai jos haluat, voit tehdä töitä enemmän ja pitkäjänteisesti ja saada itsellesi toimeentulon ja kasvavaa tuloa Oriflamen avulla.

Voit lähteä mukaan myös harrastusmielessä tai hankkiaksesi omat tuotteesi edullisemmin.

Saat paljon koulutusta hyvinvoinnista ja kauneudesta, bisneksestä ja myymisestä. Sinulla on käytössäsi upeat työkalut bisneksen tekemiseen somessa.

Saat erinomaista työkokemusta myynnistä ja halutessasi myös tiimin johtamisesta. CV:ssa Oriflame on erittäin hyvä lisä.

Jos olet jo sisällöntuottaja, niin Oriflame tarjoaa loistavan mahdollisuuden saada lisää tuottoa ja oppia lisää sisällöntuotosta. Jos et vielä ole sisällöntuottaja, mutta haaveilet siitä, niin saat siihen koulutusta ja apua. Oriflame järjestää paljon koulutuksia aiheesta, mutta myös minä koulutan omaa tiimiä somessa toimimiseen ja tarjoan valmistakin materiaalia jokaisen käyttöön.


MITEN TUOTTEITA MYYDÄÄN?

Myyntiä voi tehdä kahdella tavalla. Joko niin, että Sinä tilaat tuotteet ja toimitat asiakkaille tai hyödynnät verkkokauppaa, joka tekee myynnistä entistäkin helpompaa.

Keino 1: Näytä esitettä tai jaa online-kuvaston linkkiä tuttavillesi, koulukavereille, työkavereille, sukulaisille, somesivuillasi jne. Kerää tilaukset ja tee tilaus Oriflamelta netin kautta. Tuotteet tulevat Sinulle noin viikossa, jonka jälkeen jaat ne asiakkaille ja rahastat tuotteiden hinnat. Asiakkaat maksavat aina esitteissä olevan hinnan, mutta sinua laskutetaan 20-30% vähemmän (riippuen jakson myynnistä). Ylijäävät rahat on Sinun tuloasi.

Sinulla on 14 vuorokauden palautusoikeus tuotteille, eli mikäli asiakkaasi peruisi kaupat, niin voit palauttaa tuotteet ja saat rahasi takaisin, eli siihenkään ei liity mitään riskiä.

Keino 2: Hyödynnä verkkokauppaa, josta asiakkaasi voivat tehdä ostoksensa suoraan, jolloin sinun ei tarvitse tehdä lähetyksen suhteen mitään. Riittää, että suosittelet heille tuotteita, jaat oman kauppasi linkkiä ja ohjaat heidät rekisteröitymään kanta-asiakkaaksesi. Verkkokauppa palvelee asiakkaita myös silloin, kun Sinä nukut, eli se on todella hyvä mahdollisuus myynnin tekemiseen.

Voit halutessasi myydä tuotteita esimerkiksi vain somessa. Saat siihen koulutusta ja apua.

MITEN PÄÄSEN EDUSTAJAKSI?

Voit rekisteröityä alla olevasta linkistä. Jos olet alaikäinen, niin muistathan pyytää vanhemmiltasi luvan aloittaa Brand Partnerina.

Rekisteröidy nyt ja aloita tienaaminen heti: KLIK KLIK

Mikäli sinulla on kysymyksiä, kysy rohkeasti. Vastaan rehellisesti kaikkiin kysymyksiisi. Tavoitat minut Facebookista Hillevi Joutjärvi nimellä tai Kaunis Bisnes-sivulta


Tervetuloa meidän tiimiin!


Terveisin Hillevi Joutjärvi

Jos haluat tehdä Oriflamesta kunnon bisneksen, niin suosittelen lukemaan, miten helposti pääset aloittamaan yrittäjyyden Oriflamessa (klik klik)