Kotona tehtävä työ on monen unelma, mutta voi olla vaikeaa löytää työtä, jota voi tehdä juuri silloin, kun itselle sopii tai ilman suuria taloudellisia panostuksia ja erikoistaitoja.

Oriflame-bisneksen voit aloittaa, missä tahansa elämäntilanteessa (alaikäraja 16 vuotta). Voit itse valita, teetkö Oriflamea harrastusmielessä ja saat pientä lisätienestiä vai lähdetkö tekemään itsellesi uutta uraa. Voit valita, myytkö pelkästään tuotteita vai rakennatko lisäksi tiimiä. Sinulla on myös mahdollisuus perustaa oma verkkokauppa, josta ei tule Sinulle mitään kuluja.

Valmiiksi ei tarvitse osata mitään. Tärkeintä on innokkuus ja halu oppia. Saat koulutusta tuotteisiin, sekä myymiseen ja tiimin rakentamiseen. Omaa varastoa ei tarvitse kerätä, eikä työhön liity mitään riskejä. Voit itse valita täysin vapaasti, kuinka paljon teet ja milloin teet. Jos haluat pitää taukoa tai lopettaa, sekin onnistuu ilman ongelmia.

Voit asua, missä päin Suomea tahansa, etkä tarvitse kuin puhelimen/tietokoneen/tabletin ja nettiyhteyden.

Ota minuun yhteyttä saadaksesi lisätietoja tai liity suoraan Oriflame Brand Partneriksi tästä >

MITÄ ORIFLAME TARJOAA?

  • Riskittömän lisätienesti- tai uramahdollisuuden
  • Kuluton verkkokauppa
  • Koulutusta
  • Hyvä palkkiojärjestelmä
  • Reilut bonukset
  • Palkintoja ja kampanjoita

Oriflame sopii kaiken ikäisille, eri elämäntilanteessa oleville ihmisille, sillä työn tekeminen joustaa tarvittaessa. Aloitusmaksu on vain 19 e ja sillä saat käyttöösi valmiin bisnesmahdollisuuden ja huikeat Tervetulo-ohjelman edut. Halutessasi voit ostaa aloituspakkauksen, joka sisältää Oriflamen tuotteita ja painomateriaalia (hinta 20 e).

Brand Partner infosta löydät lisätietoja. Klikkaa tästä.

SPECIAL STARS-TIIMI

Pääset mukaan upeaan Special Stars-tiimiin, jossa jokainen uusi Brand Partner otetaan ilolla vastaan. Olemme pieni, toisiamme tukeva tiimi ja meitä on ympäri Suomen.

Meillä on Oriflamen koulutuksien ja tapahtumien lisäksi paljon myös omia koulutuksia ja olemme tiiviisti yhteydessä toisiimme.

Olet lämpimästi tervetullut meidän porukkaan!