Jokaisen iho on erilainen ja sen vointiin vaikuttaa esimerkiksi ikä, vuodenajat ja elämäntilanteet. Sen vuoksi Oriflamen valikoimasta löytyy monenlaisia ihonhoitotuotteita ihon erilaisiin tarpeisiin.

Löydät verkkokaupastani myös kaikki perushygienian hoitoon tarvittavat tuotteet, kuten suihkugeelit, hiustenhoitotuotteet, deodorantit ja hampaidenhoitotuotteet.

Tuotelinjat:

NovAge

NovAge tarjoaa sarjan tieteellisesti ja edistyksellisesti kehitettyjä ihonhoitolinjoja, jotka on mukautettu vastaamaan ihon iän myötä muuttuvia tarpeita – aina ensimmäisistä ilmejuonteista syvempiin ryppyihin. NovAge tarjoaa helppoja ratkaisuja kasvojen ihon ongelmiin.

NovAge ihonhoitorutiini sisältää 4 tärkeää vaihetta, jotta kasvojesi iho pysyy upeana ja hyväntuntuisena:

  • Puhdista
  • Silmät
  • Tehosta
  • Kosteuta

Jokainen naisille suunniteltu NovAge ihonhoitorutiinisetti sisältää puhdistusgeelin, silmänympärysvoiteen, seerumin sekä päivä- ja yövoiteet. Antamalla aamuin illoin ihollesi 2 minuuttia hoitoa ja hoivaa, saat kauniin ja upean ihon.

Miesten NovAge ihonhoitorutiinisetti sisältää puhdistusaineen, silmänympärysvoiteen, seerumin ja kosteusemulsion.

NovAge – parasta ihollesi

Optimals

Optimals-sarjasta löydät sopivia ihonhoitotuotteita normaalille, herkälle, ikääntyvälle ja rasvoittuvalle iholle. Sarja kattaa päivä- ja yövoiteet, seerumit, silmänympärysvoiteet ja puhdistustuotteet.

Optimals-sarjasta löytyy myös vartalon kiinteytykseen sopivat tuotteet.

Swedish Spa

Swedish Spa tarjoaa kuivalle iholle tehohoitoa. Sarjasta löytyy suihkuvaahto, käsinaamio, vartalovoi sekä kosteuttava vartalonkuorinta-aine. Swedish Span tuoksu on ihanan merellinen.

Apua kuivalle iholle – Swedish Spa

Feet Up

Oriflame on tunnettu upeista jalkojenhoitotuotteista ja Feet Up-linjasta löydät monipuolisen tarjonnan erilaisia jalkavoiteita ja oheistuotteita.

Love Nature

Love Nature on luontoystävällinen linja, josta löytyy kasvojen ihonhoitotuotteiden lisäksi tuotteet myös vartalon ja hiusten pesuun ja hoitoon. Kaikki poishuuhdeltavat Love Nature tuotteet ovat biohajoavia ja niiden pakkauksissa on käytetty mahdollisimman paljon kierrätysmateriaalia.

Luonnollista kauneutta – Love Nature

Sun360

Oriflamelta löydät myös laajan valikoiman aurinkosuojatuotteita, jotka suojaavat ihon auringon lisäksi myös saasteilta. Valikoimassa on sekä vartalolle että kasvoille sopivia tuotteita.

HairX

Upea hiustenhoito-linja, josta löytyy erilaisille hiuksille sopivat shampoot ja hoitoaineet sekä erikoishoidot. HairX.stä löydät myös muotoilutuotteet.

Milk & Honey

Rakastettu Milk & Honey-sarjasta löydät päivä- ja yövoiteen, hiusten hoitotuotteet sekä vartalon hoitotuotteet. Tuotteet sopivat erityisesti kuivalle iholle, sillä ne ovat todella kosteuttavia ja hoitavia.